Шукаємо Практичний Одяг На Спеку, Оновлюємо Шафу Та Ділимося Лайфхаками
Планувала вчора швидко вискочити в магазин за продуктами, але на вулиці була така жахлива спека, що моя улюблена синтетична майка миттєво прилипла до спини, викликала подразнення на шкірі та перетворила коротку прогулянку на справжні тортури. Повернулася додому абсолютно виснажена, викинула ту річ у смітник і тепер гарячково шукаю легкий, дихаючий одяг із якісного матеріалу, у якому можна нормально почуватися протягом усього літа.
7 Views

Бувала в такій неприємній ситуації минулого року, коли через невдало підібрану тканину довелося цілий день терпіти дискомфорт на роботі. З того часу я повністю переглянула свій гардероб і зробила ставку на вітчизняний трикотаж, який дозволяє абсолютно по-новому поглянути на стилізацію щоденних аутфітів. Якщо ви втомилися від синтетики і шукаєте щось універсальне, стильне та приємне до тіла, дуже раджу звернути увагу на жіночі топи на літо, бо це саме те, що я використовую як надійну базу під будь-які штани чи спідниці вже не перший сезон. Такий виріб стає надзвичайно вигідним доповненням до гардероба і слугує універсальною основою для створення безлічі практичних образів, оскільки асортимент локальних виробників пропонує моделі, які дуже легко поєднуються з базовими речами найрізноманітніших кольорів.