top of page

Norman Fenton Group

Public·983 members

Паула Паула
Паула Паула

Англомовні книги,- шлях до глибшого розуміння світу

Із часом я все частіше помічаю, що читання українською чи російською вже не дає того ефекту, який колись надихав. Не тому, що тексти стали гіршими — просто хочеться чогось більшого. Саме тому я вирішила звернутися до оригіналу,- книги на англійській мові https://www.britishbook.ua/catalog/khudozhestvennaya-literatura/yazyk-english/ Вони відкривають абсолютно нову глибину сприйняття. Це вже не просто сюжет, а інтонації, мовні ігри, стилістичні нюанси, які часто губляться при перекладі.

Почала я з коротких оповідань, далі була класика, а тепер читаю сучасних авторів. Чесно, іноді трапляються моменти, коли треба заглянути в словник або перечитати абзац кілька разів. Але задоволення від того, що ти справляєшся, важко переоцінити. Особливо якщо це історія, яка справді захоплює.

Я замовляю книги в Britishbook, адже у звичайних книгарнях іноді буває складно знайти саме те, що потрібно. Онлайн-магазин надає більший вибір, зокрема й за жанрами, мовами, авторами. Для тих, хто, як і я, прагне поєднати любов до читання з вивченням мови — це справжня знахідка.

4 Views

Members

© 2024 Norman Fenton

• Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
bottom of page