Айфон
Замовивши айфон на сайті yabloki , я відразу був приємно здивований якістю обслуговування. Спочатку мене привабив широкий вибір моделей та детальні описи кожного пристрою. На сайті легко знайти потрібну інформацію, адже кожна характеристика чітко вказана. Після оформлення замовлення отримав підтвердження на електронну пошту й відразу був повідомлений про всі етапи обробки мого замовлення. Сподобалося, що сайт надає можливість вибрати зручний спосіб оплати, що зробило покупку ще простішою. Доставка приємно здивувала швидкістю – айфон прибув швидше, ніж очікував. Пакування було надійним, а сам пристрій - у бездоганному стані, з усіма оригінальними комплектуючими. Також зручно, що можна отримати додаткові послуги, як налаштування айфона, адже це економить час. Залишився задоволений і якістю консультації: менеджер професійно відповів на всі питання щодо гарантії та особливостей використання. Використання айфона вже з перших днів виправдало всі очікування, і я радий, що обрав саме Яблоки для покупки, адже сервіс перевершив очікування. Тепер точно знаю, де шукатиму новинки Apple у майбутньому.