top of page

Norman Fenton Group

Public·1246 members

Piyasada binlerce seçenek varken coinleri nasıl seçmeli?

Dışarıdan bir bakışa ihtiyacım var, çünkü bilgi fazlalığından kafam iyice karıştı. Yaklaşık bir yıldır yazlıktaki büyük tadilat için para biriktiriyorum. Para kartta duruyordu, ama enflasyon birikimi, ben inşaat malzemesi almaya yetişemeden eritiyor. Bu yüzden paranın bir kısmını kriptoya çevirmeye karar verdim, en azından alım gücünü korumak için. Ama mevcut coin listesini açınca tamamen kafam karıştı. Binlerce coin var ve neredeyse her biri büyük kazançlar vaat ediyor, fakat gerçekte birçok proje ya yerinde sayıyor ya da yavaş yavaş düşüyor... Şu anda aktif olarak kripto para fiyatları ve piyasa verileri inceliyorum, gerçekten hacmi ve likiditesi olan varlıkları anlamak için, sadece birilerinin hayalinde çizilmiş olanları değil. Bu karmaşa içinde siz uzun vadede güvenilir bir şeyi nasıl seçiyorsunuz? Her gün al-sat yapmayı planlamıyorsam ve sadece parayı yatırıp 6 ay-1 yıl dokunmamak istiyorsam, şu an Bitcoin ve Ethereum dışında bir şeye bakmanın anlamı var mı? Her türlü tavsiyeye açığım, şimdiden teşekkürler!

10 Views
Donald
Donald
Mar 20

Tanıdık bir konu, ben de zamanında sohbet gruplarında ne önerdilerse alarak başlamıştım ve sonunda zararda kalmıştım. Benim tavsiyem — önce piyasa değerine göre ilk on projeye odaklanman. Bunlar genelde her fırtınayı atlatabilen temel varlıklar oluyor. Eğer bu para tadilat bütçesiyse, shitcoin’lerde risk almamak daha iyi, çünkü oradaki volatilite öyle yüksek ki, panik anında bir günde paranın yarısını kaybedebilirsin. Ben genelde günlük işlem hacmine bakıyorum — eğer hacim sürekli yüksekse, bu coin’in gerçekten aktif olduğunu gösterir. Bu arada, saklamak için hangi borsayı ya da cüzdanı kullanacağına karar verdin mi?

Members

© 2024 Norman Fenton

• Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
bottom of page